Danmarksgade 12 - 9000 Aalborg

Danmarksgade 12 - 9000 Aalborg

Danmarksgade 12 - 9000 Aalborg

Danmarksgade 12, 9000 Aalborg

Total renoveret beboelsesejendom med 10 beboelsesejerlejligheder beliggende i Aalborg midtby

Særdeles flot og totalombygget ejendom opført med pudset facade og facade i røde mursten. Tagkonstruktion er traditionelt sadeltag med kviste belagt med røde teglsten. Ejendommen har termoruder isat hvide dannebrogsvinduesrammer.

Ejendommen er totalombygget både indvendigt og udvendigt i 2016. Ejendommen indeholdt inden ombygningen to erhvervsejerlejligheder, en beboelsesejerlejlighed samt en uudnyttet tagetage. Samtlige ejerlejligheder er således nyindrettet og nyudstykket i ejerlejligheder. Endvidere er facaden renoveret med nye vinduer, nyt tag m.v., ligesom der lavet ny trappeopgang.

Ejendommen indeholder 10 beboelsesejerlejligheder og en erhvervsejerlejlighed, der udgør ejendommens kælderareal.

I ejerforeningen forefindes yderligere en ejerlejlighed beliggende i selvstændig bygning tilhørende tredjemand med adressen Danmarksgade 12A, 9000 Aalborg.

Udenomsarealer:

Ejendommens udenomsareal er udlagt som baggård med portindkørsel. Endvidere forefindes en p-plads, hvortil ejer har eksklusivret.

Området:

Ejendommen er beliggende i Aalborg Centrum nær Frederikstorv med få minutters gang til såvel gågadenettet som Nordkraft, Musikkens Hus, Utzon Center og havnepromenaden. I nærområdet findes endvidere parkanlægget Østre Anlæg.

Afstand til Aalborgs trafikknudepunkt med Aalborg Busstation og Aalborg Banegård er ca. 1 km.

Danmarksgade 12 9000 Aalborg

Danmarksgade 12, 2.tv 9000 Aalborg

3 vær - 82m

Danmarksgade 12, 2.th 9000 Aalborg

4 vær - 96m